Please, talk legal to meMastermind, DISCOVER and all other subsidiaries

Mastermind gelooft sterk in de kracht van ondernemerschap. Daarom is onze organisatie voor 100% in handen van onze partners en consultants. Mastermind is in 2005 opgericht door Silvan Becker, Marco Robben, Koos Haakma, Robert de Jong en Ryan Lim.

Wie we zijn

Mastermind is een onafhankelijk managementadviesbureau met passie voor resultaat. Samen met onze klanten gaan we voor het maximale resultaat. Daarin zit ons onderscheidend vermogen: ‘waar anderen stoppen, gaan wij door’, ‘waar anderen over praten, doen wij’. Soms confronterend, maar altijd met respect, humor en passie.

Succes

Topsporters inspireren ons. We hebben een passie om te winnen en stoppen niet voordat we de doelen van onze klant hebben bereikt. Onze klanten kiezen voor Mastermind om onze bewezen combinatie van inhoudelijke expertise, topsportmentaliteit en inlevingsvermogen. We investeren continu in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. In onze opleiding focussen we op een combinatie van de ontwikkelingen in de markt, inhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Masterminders luisteren met respect, relativeren met humor en hebben een échte passie voor resultaat.