ExpertQloud is een nieuw initiatief waarin professionals zichzelf met al hun kennis en kunde kunnen presenteren aan werkgevers of opdrachtgevers. ExpertQloud is bedoeld voor studenten op zoek naar een stageplaats tot en met ervaren professionals die een nieuwe baan of opdracht zoeken. Werkgevers kunnen in ExpertQloud zoeken naar en contact leggen met potentieel nieuwe medewerkers of geschikte kandidaten voor het vervullen van opdrachten.

Een onderdeel van ExpertQloud is een DISCOVER analyse waarmee een professional inzicht geeft in zijn/haar gedrag, drijfveren en talenten en een geïnteresseerde werk/opdrachtgever helpt de juiste kandidaat te vinden.

Op dit moment werken ExpertQloud en DISCOVER samen met de Advanced Business Creation opleiding van de Avans Hogeschool om ExpertQloud verder te ontwikkelen. Meer over de resultaten daarvan in komende blogs.

Meer weten? Bekijk de brochure of stuur een email naar Marco.Robben@mastermind.eu

Views: 227

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Het blijkt dat studenten hun e-Portfolio (in ExpertQloud is dat het Workbook) graag aanvullen met de persoonlijke informatie uit de DISCOVER test. Studenten hebben uiteraard nog niet veel werkervaring waaruit opdrachtgevers hun competenties kunnen opmaken. DISCOVER wordt gezien als extra middel om concurrerend te kunnen zijn.

RSS

Birthdays

Birthdays Today

Training & Events

Photos

  • Add Photos
  • View All

Badge

Loading…

© 2019   Created by Ryan Lim.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service